Als u wil beginnen met het gebruik van elektrische sigaretten, vindt U bij Ecigsmart een breed assortiment starter-sets. We leveren alleen originele producten van de meest bekende merken zoals Joyetech, Eleaf en SMOK.

Al onze starter-sets zijn compleet zodat u meteen aan de slag kan. U hoeft alleen wat e-liquid in de verdamper te doen. Als u geen e-liquid in huis hebt, kunt u iets vanuit ons assortiment e-liquid bestellen. Mocht u makkelijk van e-liquid willen wisselen, kunt ook alvast iets bestellen uit onze assortiment clearomizers.

Alle starter-sets komen tegenwoordig met tenminste een extra coil voor de bijgeleverde verdamper. Mocht u alvast meer coils willen bestellen, kunt u een kijkje nemen in de fabriekscoils sectie.

Toepasselijke onderdelen zoals onderdelen en glazen zijn  ook vermeld bij elke starter-set.

Uitverkocht

JUUL Pod kit

29,95

Starter set van JUUL  280mAh automatische batterij. Inclusief oplader. De JUUL werkt met een closed-pod systeem en er worden 4 pods meegeleverd in de starter set: Mango Nectar, Royal Creme, Golden Tobacco en Glacier Mint.

JustFog MiniFit starter set

14,95

Kleine starter set van JustFog met een 350mAh batterij. De JustFog MiniFit is een open pod systeem, wat betekent dat U uw eigen e-liquid kan gebruiken. De JustFog MiniFit Pod heeft een coil met 1.6ohm weerstand. De kit is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

hexa Uitverkocht

Hexa Pod kit

24,95

Starter set van HEXA. 350mAh automatische batterij. Inclusief 1 Tobacco Pod 20mg/ml nicotine salts en magnetische oplader. De Hexa werkt met een closed-pod systeem. Pods zijn verkrijgbaar in 4 verschillende smaken: tobacco, menthol, menthol tobacco en blauwe bessen.

GeekVape Athena BF kit

79,95

Bottom Feeder (squonker) kit. De kit bestaat uit een ongereguleerde mechanische mod en een RDA. De Athena mod werkt met een losse 18650 batterij die apart besteld moet worden. Deze kit is niet geschikt voor onervaren gebruikers.

Eleaf iStick Pico Baby starter set

34,95

Eleaf iStick Pico Baby Kit met een compacte Pico Baby batterij van 1050mAh en de Eleaf GS Baby Clearomizer.
Er worden 2 GS air coils met een weerstand van 0.75ohm meegeleverd.

Inclusief oplaad kabel en magnetische adapter voor de GS Baby verdamper