• Voor 21:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
  • Veilig betalen
  • Persoonlijk en deskundig advies

Merk

  • Toon meer

Metaalsoort

Soort Batterij

Soort Accessoire

Soort Verdamper

  • Toon meer

Nicotinesterkte

PG/VG Verhouding

Vermogen

Diameter

Bouw Deck

Eigenschappen

Smaakprofiel

Soort e-liquid

Hoofdsmaak

Eigenschappen

Verdampers

Filters

De verdamper is het gedeelte van een e-sigaret waarin de e-liquid wordt verdampt. Bij ons kunt u verdampers kopen van verschillende soorten en merken.

Meer informatie

Uitverkocht

Wilt u een bericht ontvangen wanneer dit artikel weer voorradig is?

9,95
2ml pod

Uitverkocht

Wilt u een bericht ontvangen wanneer dit artikel weer voorradig is?

3,95
Top-fill, DL en MTL
29,95
Top-fill, DL en MTL
32,45
Top-fill, 20mm
22,45
Dual coil, 24mm
34,95
2ml Top-fill
12,95
22mm – MTL
24,95
2ml pod

Uitverkocht

Wilt u een bericht ontvangen wanneer dit artikel weer voorradig is?

2,95
2ml pod

Uitverkocht

Wilt u een bericht ontvangen wanneer dit artikel weer voorradig is?

1,95
Single Coil, 24mm

Uitverkocht

Wilt u een bericht ontvangen wanneer dit artikel weer voorradig is?

32,95
Top-fill, sub-ohm
24,95
Top-fill, sub-ohm
24,95

Een verdamper bestellen

Als u goede ervaringen met een bepaald merk heeft of reviews heeft gelezen, kunt u dat merk selecteren en uw nieuwe verdamper eenvoudig bestellen.

Uiteraard kunt u ook contact met onze klantenservice opnemen voor persoonlijk advies. Wilt u alvast ons assortiment bekijken? Bij elke verdamper vindt u een uitgebreide beschrijving, zodat u de beste keuze kunt maken.

Een verdamper kiezen

Er bestaan verschillende soorten verdampers, namelijk clearomizers, pods, Rebuildable Tank Atomizers (RTA’s) en Rebuildable Dripping Atomizers (RDA’s).

Clearomizers

Clearomizers zijn verdampers die gebruik maken van fabriekscoils. De coil is het verdampingselement van e-smoker. Coils bestaan uit een gloeispiraal en een stukje absorberende materiaal, meestal katoen. Een coil dient regelmatig vervangen te worden.

U kunt een kijkje nemen op de clearomizers welke Ecigsmart heeft geselecteerd. We hebben verschillende verdampers van merken zoals Aspire, Eleaf, Innokin en JustFog.

Hou er rekening mee dat de meeste clearomizers een standaard aansluiting hebben, namelijk een 510 aansluiting. Dat betekent dat u niet vast aan het merk van uw mod of e-sigaret starter-set zit, mits de diameter compatibel met uw mod is.

Een aantal clearomizers bieden u ook de optie om coils zelf te draaien. Daar heeft u een RBA deck voor nodig. Als het RBA deck niet meegeleverd wordt met de clearomizer, kunt u die vinden in de accessoires sectie van onze webshop. In de accessoires sectie kunt u natuurlijk ook extra glazen bestellen.

Pods

Pods zijn de kleine reservoirtjes van zogenoemde pod systemen. De meeste pods werken precies hetzelfde als een clearomizer. Ze bevatten namelijk een coil die af en toe vervangen moet worden. Een belangrijk kenmerk van pods is dat u dient de specifieke pods te bestellen voor uw kit. Het is niet mogelijk, bijvoorbeeld, om de pod van een Smok kit op een VooPoo starter-set te gebruiken. Het is dus belangrijk dat u de juiste model en merk selecteert.

Rebuildable Atomizers (RTA’s en RDA’s)

Een RTA is een speciale soort verdamper, namelijk een Rebuildable Tank Atomizer. Deze tanks bieden u de mogelijkheid om coils zelf te draaien.

Net als RTA’s, zijn RDA’s ook speciale verdampers voor gevorderde dampers. Een RDA is een Rebuildable Dripping Atomizer oftewel dripper. RDA’s hebben geen reservoir. U dient regelmatig e-liquid bij te druppelen.

Als u een rebuildable verdamper wilt bestellen, kunt u meteen wat  katoen en wickmateriaal kopen. Om de coil te bouwen zijn pre-built coils vaak de makkelijkste optie, maar we bieden ook een brede assortiment draad, van Kanthal, Roestvrij Staal (RVS), NiChrome (Ni80) en zo voort.

Verdampers en veiligheid

Verdampers kunnen gebruik maken van coils met een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken.

RTA’s en RDA’s zijn bedoeld voor ervaren dampers. U dient namelijk zelf de coil op het bouw-deck te plaatsen. We raden u sterk aan om de coil te controleren op een gereguleerd apparaat alvorens het gebruik

Waarschuwing omtrent het bestellen van verdampers

We verkopen geen verdampers aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

+

Leeftijds verificatie

Om de inhoud van onze website in te zien dient u uw leeftijd te verifiëren.
bent u 18 jaar of ouder?