• Voor 22:00 besteld is de volgende werkdag in huis
 • Gratis verzending vanaf €30,-

Merk

 • Toon meer

Metaalsoort

  Soort Batterij

   Soort Accessoire

    Soort Verdamper

    • Toon meer

    Nicotinesterkte

     PG/VG Verhouding

      Vermogen

       Diameter

       Bouw Deck

       Eigenschappen

        Smaakprofiel

         Soort e-liquid

          Hoofdsmaak

           Eigenschappen

            Verdampers

            Filters

           • toon de blokken hulp

            Merk

            • Toon meer

            Metaalsoort

             Soort Batterij

              Soort Accessoire

               Soort Verdamper

               • Toon meer

               Nicotinesterkte

                PG/VG Verhouding

                 Vermogen

                  Diameter

                  Bouw Deck

                  Eigenschappen

                   Smaakprofiel

                    Soort e-liquid

                     Hoofdsmaak

                      Eigenschappen

                      • De verdamper is het gedeelte van een e-sigaret waarin de e-liquid wordt verdampt. Bij ons kunt u verdampers kopen van verschillende soorten en merken.

                       Meer informatie

                       Resultaat 1–15 van de 22 resultaten wordt getoond

                       Een verdamper bestellen

                       Als u goede ervaringen met een bepaald merk heeft of reviews heeft gelezen, kunt u dat merk selecteren en uw nieuwe verdamper eenvoudig bestellen.

                       Uiteraard kunt u ook contact met onze klantenservice opnemen voor persoonlijk advies. Wilt u alvast ons assortiment bekijken? Bij elke verdamper vindt u een uitgebreide beschrijving, zodat u de beste keuze kunt maken.

                       Een verdamper kiezen

                       Er bestaan verschillende soorten verdampers, namelijk clearomizers, pods, Rebuildable Tank Atomizers (RTA’s) en Rebuildable Dripping Atomizers (RDA’s).

                       Clearomizers

                       Clearomizers zijn verdampers die gebruik maken van fabriekscoils. De coil is het verdampingselement van e-smoker. Coils bestaan uit een gloeispiraal en een stukje absorberende materiaal, meestal katoen. Een coil dient regelmatig vervangen te worden.

                       U kunt een kijkje nemen op de clearomizers welke Ecigsmart heeft geselecteerd. We hebben verschillende verdampers van merken zoals Aspire, Eleaf, Innokin en JustFog.

                       Hou er rekening mee dat de meeste clearomizers een standaard aansluiting hebben, namelijk een 510 aansluiting. Dat betekent dat u niet vast aan het merk van uw mod of e-sigaret starter-set zit, mits de diameter compatibel met uw mod is.

                       Een aantal clearomizers bieden u ook de optie om coils zelf te draaien. Daar heeft u een RBA deck voor nodig. Als het RBA deck niet meegeleverd wordt met de clearomizer, kunt u die vinden in de accessoires sectie van onze webshop. In de accessoires sectie kunt u natuurlijk ook extra glazen bestellen.

                       Pods

                       Pods zijn de kleine reservoirtjes van zogenoemde pod systemen. De meeste pods werken precies hetzelfde als een clearomizer. Ze bevatten namelijk een coil die af en toe vervangen moet worden. Een belangrijk kenmerk van pods is dat u dient de specifieke pods te bestellen voor uw kit. Het is niet mogelijk, bijvoorbeeld, om de pod van een Smok kit op een VooPoo starter-set te gebruiken. Het is dus belangrijk dat u de juiste model en merk selecteert.

                       Rebuildable Atomizers (RTA’s en RDA’s)

                       Een RTA is een speciale soort verdamper, namelijk een Rebuildable Tank Atomizer. Deze tanks bieden u de mogelijkheid om coils zelf te draaien.

                       Net als RTA’s, zijn RDA’s ook speciale verdampers voor gevorderde dampers. Een RDA is een Rebuildable Dripping Atomizer oftewel dripper. RDA’s hebben geen reservoir. U dient regelmatig e-liquid bij te druppelen.

                       Als u een rebuildable verdamper wilt bestellen, kunt u meteen wat  katoen en wickmateriaal kopen. Om de coil te bouwen zijn pre-built coils vaak de makkelijkste optie, maar we bieden ook een brede assortiment draad, van Kanthal, Roestvrij Staal (RVS), NiChrome (Ni80) en zo voort.

                       Verdampers en veiligheid

                       Verdampers kunnen gebruik maken van coils met een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken.

                       RTA’s en RDA’s zijn bedoeld voor ervaren dampers. U dient namelijk zelf de coil op het bouw-deck te plaatsen. We raden u sterk aan om de coil te controleren op een gereguleerd apparaat alvorens het gebruik

                       Waarschuwing omtrent het bestellen van verdampers

                       We verkopen geen verdampers aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.