Eleaf Melo 4 Mini Clearomizer

 19,95 19,99

De Melo 4 Mini Clearomizer van Eleaf heeft instelbare luchttoevoer en wordt gevuld vanaf de bovenzijde (top fill). Geleverd met twee Eleaf EC2 coils.

Wissen
Categorie: SKU: Eleaf - 21

Beschrijving

Eleaf Melo 4 Mini Clearomizer

De Melo 4 Mini Clearomizer van Eleaf beschikt over een instelbare luchttoevoer en wordt gevuld vanaf de bovenzijde (top fill). De tank wordt geleverd met een Eleaf EC2 coil van 0.3ohm (aanbevolen wattage 40w-45w) en een EC2 coil met 0.5ohm weerstand (voor 30w).

 

Eigenschappen

2ml Inhoud
Instelbare luchttoevoer
Vervangbare pyrex glas
Top fill via slide mechanism
22mm diameter
510 batterij aansluiting
510 drip tip aansluiting

 

Inhoud van de verpakking

Eleaf Melo 4 Mini clearomizer
2x Eleaf EC2 coils (1x 0.3ohm weerstand en 1x 0.5ohm weerstand)
reserve onderdelen

 

Gebruiksaanwijzing

De Eleaf Melo 4 Mini clearomizer heeft een slide-open systeem aan de bovenkant. Druk tegen het pijltje aan om de verdamper te openen en met e-liquid te vullen.

Om de coil te vervangen, dient u de base aan de onderkant van de verdamper los te draaien. Daarna kunt u ook de coil los draaien. Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 10-15 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

 

Over de producent

Eleaf fabriceert elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers voor zowel Mouth-to-Lung (MTL) als Direct-Lung (DL) dampen. Deze tank maakt deel uit van de Pico X serie. Als u hier klikt, vindt u dus alle onderdelen die compatibel met deze product zijn. 

 

Onze tips

Deze clearomizer is bedoeld voor Direct Lung (DL) dampen, maar voor Mouth-to-Lung (MTL) dampen kunt u de  Eleaf ECML coils gebruiken. Voor Temperature Control kunt u de Eleaf ECL coils gebruiken.

 

Veiligheidswaarschuwing

Deze tank kan gebruik maken van coils met een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken.

Twijfelt u of dit product geschikt is voor uw e-sigaret? Neem dan contact op met ons. Hier vindt u onze contactgegevens.

Extra informatie

Kleur

,

Aansluiting

Diameter

Indeling verdampers

, , , , ,

Merk

Verdampers collectie

E-smoker collectie

Vragen over de Eleaf Melo 4 Mini Clearomizer

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?