Eleaf Melo 4 Mini Clearomizer

 19,95 19,99

De Melo 4 Mini Clearomizer van Eleaf heeft instelbare luchttoevoer en wordt gevuld vanaf de bovenzijde (top fill). Geleverd met twee Eleaf EC2 coils.

Wissen
Categorie: SKU: Eleaf - 21

Eleaf Melo 4 Mini Clearomizer

De Melo 4 Mini Clearomizer van Eleaf beschikt over een instelbare luchttoevoer en wordt gevuld vanaf de bovenzijde (top fill). Geleverd met een Eleaf EC2 coil van 0.3ohm (aanbevolen wattage 40w-45w) en een EC2 coil met 0.5ohm weerstand (voor 30w).

 

Eigenschappen:

2ml Inhoud
Instelbare luchttoevoer
Vervangbare pyrex glas
Top fill via slide mechanism
22mm diameter
510 batterij aansluiting
510 drip tip aansluiting

 

Inhoud van de verpakking:

– 1x Eleaf Melo 4 Mini clearomizer
– 2x Eleaf EC2 coils (1x 0.3ohm weerstand en 1x 0.5ohm weerstand)
– 1x reserve onderdelen

 

Gebruiksaanwijzing:

De Eleaf Melo 4 Mini clearomizer heeft een slide-open systeem aan de bovenkant. Druk tegen het pijltje aan om de verdamper te openen en met e-liquid te vullen.

Om de coil te vervangen, dient u de base aan de onderkant van de verdamper los te draaien. Daarna kunt u ook de coil los draaien. Hoe vaak dient u de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook een invloed hierop. Bij een gemiddelde gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 10-15 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om te beginnen 10w lager dan de aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel de wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en de katoen verbranden.

 

Over de producent:

Eleaf fabriceert elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers voor zowel Mouth-to-Lung (MTL) als Direct-Lung (DL) dampen. Deze tank maakt deel uit van de Pico X serie. Als u hier klikt, vindt u dus alle onderdelen die compatibel met deze product zijn. 

 

Onze tips:

Voor Mouth-to-Lung (MTL) dampen kunt u de  Eleaf ECML coils gebruiken. Voor Temperature Control kunt u de Eleaf ECL coils gebruiken.

 

Veiligheidswaarschuwing:

Deze tank kan gebruik maken van coils met een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Twijfelt u of dit product geschikt is voor uw e-sigaret? Neem dan contact op met ons. Hier vindt u onze contactgegevens.