JustFog Q16 Pro Clearomizer

 12,95

De JustFog Q16 Pro Clearomizer is een top-fill 2ml verdamper met instelbare luchttoevoer. Deze tank wordt geleverd met een JustFog 14/16 OCC coil (1.6ohm).

Wissen
Categorie: SKU: JustFog - 15

Beschrijving

JustFog Q16 Pro Clearomizer

De JustFog Q16 Pro  Clearomizer heeft een inhoud van 2ml en beschikt over instelbare luchttoevoer. U kunt hem zien als de vernieuwde versie van de bekende JustFog Q16 verdamper die makkelijker in gebruik is vanwege de top-fill systeem en de vernieuwde luchttoevoer bediening. De JustFog Q16Pro wordt geleverd met een JustFog 14/16 OCC coil met 1.6ohm weerstand. Normaliter hoort deze verdamper bij de JustFog Q16 Pro kit, maar u kunt hem gebruiken op elke mod met een 510 aansluiting. 

 

Eigenschappen van de JustFog Q16 Pro Clearomizer

Bij deze tank staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Teen eerste, kunt u hem vullen via de bovenkant. Zoals zijn voorganger Q16 beschikt de verdamper over instelbare luchttoevoer, maar dat werkt nu en stuk makkelijker. U kunt gebruik maken van dezelfde coils.

Deze clearomizer is gemaakt van verchroomd messing en heeft een vervangbare JustFog Q16 Pro glas. Uit onze ervaring is deze glas minder kwetsbaar dan die van de oude Q16. 
De tank heeft een inhoud van 2ml. De diameter is 16mm. Zowel de batterij als de drip-tip aansluitingen zijn standaard 510 aansluitingen.

 

Inhoud van de verpakking

Q16 Pro Clearomizer
JustFog 14/16 OCC Coil met 1.6ohm weerstand

 

Gebruiksaanwijzing

De JustFog Q16 clearomizer is een top-fill clearomizer. U kunt gewoon de cap los draaien. Daarna kunt u de verdamper vullen. Doe de liquid in een van de twee kleinste gaatjes en niet in het middelste grote gat.

Om de coil te vervangen dient u de clearomizer ondersteboven te houden en de base los te draaien. Af en toe dient u de coil te wisselen. Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook  invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, gaat een coil 1 a 3 weken mee.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 10-15 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om te beginnen met een laag voltage. U kunt daarna eventueel het voltage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in het reservoir is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

 

Onze tips

Bij het eerste gebruik, prime de coil met 5-10 druppels e-liquid. Deze tank is bedoeld voor Mouth-to-Lung (MTL) dampen en werkt het best met e-liquids met een VG gehalte van 50% of lager. Met de JustFog 14/16 OCC coils met 1.2ohm weerstand is ‘restricted lung inhale’ mogelijk.

Hier kunt u meer informatie vinden over compatibele producten. Heeft u wellicht nog vragen over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

 

Extra informatie

Merk

Indeling verdampers

, , ,

Diameter

Aansluiting

Kleur

, , ,

Verdampers collectie

E-smoker collectie

Vragen over de JustFog Q16 Pro Clearomizer

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?