Kaees Solomon 3 RTA

 34,95

De Kaees Solomon 3 RTA is een rebuildable tank atomizer met 25mm diameter. De deck van deze top air-flow verdamper is geschikt voor single en dual coils.

Wissen
Categorie: SKU: Kaees - 1

Kaees Solomon 3 RTA

De Kaees Solomon 3 RTA is een rebuildable tank atomizer met een diameter van 25mm. De deck van deze verdamper is geschikt voor single en dual coils. De Kaees Solomon 3 RTA is een top-airflow verdamper. Er worden twee air-flow cap geleverd zodat u de gewenste luchttoevoer kan kiezen. De drip tip heeft een 810 aansluiting en de batterij aansluiting is 510.

Hoe vaak dient u de katoen en coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddelde gebruik, dient u de katoen eens per week te vervangen. Meestal kunt u de wick drie keer vervangen voordat u ook een nieuwe coil nodig heeft.

 

Inhoud van de verpakking:

Kaees Solomon 3 Rebuildable Tank
reserve onderdelen
2x luchttoevoer caps
extra glas
510 drip tip adapter

 

Veiligheidswaarschuwing:

Deze verdamper is bedoeld voor ervaren dampers. U dient namelijk zelf de coil op de bouw deck te plaatsen. We raden u sterk aan om de coil te checken op een gereguleerde apparaat. Verder kan deze tank gebruik maken van coils met een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Twijfelt u of dit product geschikt is voor u? Heeft u wellicht hulp nodig bij het bouwen van uw eerste atomizer?  Neem dan contact op met ons. Hier vindt u onze contactgegevens.