OFRF Gear RTA

 34,95

De OFRF Gear RTA is een 24mm single coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. Er wordt een extra glaasje bijgeleverd.

 
Wissen
Categorie: SKU: OFRF - 1

Beschrijving

OFRF Gear RTA

De OFRF Gear Rebuildable Tank is een single coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. De OFRF Gear RTA heeft een diameter van 24mm en geeft een bijzondere smaak. Er wordt een extra glaasje bijgeleverd.

Hoe vaak u dient het katoen en de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u het katoen eens per week te vervangen. Meestal kunt u de wick drie keer vervangen voordat u ook een nieuwe coil nodig heeft.

 

Eigenschappen van de OFRF Gear

2ml Inhoud
Instelbare luchttoevoer
Top fill
24mm diameter
510 batterij aansluiting
510 drip tip aansluiting

 

Inhoud van de verpakking

Gear RTA
reserve onderdelen
extra drip tip
extra Fatboy glas

 

Onze tips

De OFRF Gear RTA biedt de beste smaakbeleving met een single coil.

 

Twijfelt u of dit product geschikt is voor u? Heeft u wellicht hulp nodig bij het bouwen van uw eerste atomizer?  Neem dan contact op met ons. Hier vindt u onze contactgegevens.

 

Veiligheidswaarschuwing

Deze verdamper is bedoeld voor ervaren dampers. U dient namelijk zelf de coil op het bouw-deck te plaatsen. We raden u sterk aan om de coil te controleren op een gereguleerd apparaat. Verder kan deze tank gebruik maken van coils met een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken.

Extra informatie

Merk

Indeling verdampers

, , , , , , ,

Diameter

24mm

Kleur

RVS, Zwart

Vragen over de OFRF Gear RTA

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?

Wees de eerste om OFRF Gear RTA te beoordelen