OFRF Gear RTA

 34,95

De OFRF Gear RTA is een 24mm single coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. Er wordt een extra glaasje bijgeleverd.

 
Wissen
Categorie: SKU: OFRF - 1

OFRF Gear RTA

De OFRF Gear Rebuildable Tank is een single coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. De OFRF Gear RTA heeft een diameter van 24mm en geeft een bijzondere smaak. Er wordt een extra glaasje bijgeleverd.

Hoe vaak dient u de katoen en coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddelde gebruik, dient u de katoen eens per week te vervangen. Meestal kunt u de wick drie keer vervangen voordat u ook een nieuwe coil nodig heeft.

 

Eigenschappen van de OFRF Gear:

2ml Inhoud
Instelbare luchttoevoer
Top fill
24mm diameter
510 batterij aansluiting
510 drip tip aansluiting

Inhoud van de verpakking:

Gear RTA
reserve onderdelen
extra drip tip
extra Fatboy glas

Onze tips:

De OFRF Gear RTA biedt de beste smaakbeleving met een single coil.

Veiligheidswaarschuwing:

Deze verdamper is bedoeld voor ervaren dampers. U dient namelijk zelf de coil op de bouw deck te plaatsen. We raden u sterk aan om de coil te checken op een gereguleerde apparaat. Verder kan deze tank gebruik maken van coils met een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Twijfelt u of dit product geschikt is voor u? Heeft u wellicht hulp nodig bij het bouwen van uw eerste atomizer?  Neem dan contact op met ons. Hier vindt u onze contactgegevens.