Oumier WASP Nano MTL RTA

 24,95

De Oumier WASP Nano MTL RTA is een 22mm Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. Deze top-fill RTA heeft een single coil deck.

Wissen
Categorie: SKU: Oumier - 3

Beschrijving

Oumier WASP Nano MTL RTA

Deze Oumier WASP Nano is een top-fill Rebuildable Tank Atomizer met instelbare luchttoevoer. Deze RTA heeft een compacte 22mm design en een single coil deck. De Wasp Nano MTL is bedoeld voor Mouth-to-Lung dampen.

Hoe vaak u dient het katoen en de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u het katoen eens per week te vervangen. Meestal kunt u de wick drie keer vervangen voordat u ook een nieuwe coil nodig heeft.

 

Eigenschappen van de Oumier WASP Nano MTL RTA

– 1.2m en 2ml inhoud
– Instelbare luchttoevoer
– geschikt voor single  coils
– 22mm diameter
– 510 batterij aansluiting
– eigen drip tip aansluiting

 

Inhoud van de verpakking

WASP Nano Rebuildable Tank
extra 2ml glas
extra schoorsteen gedeelte met tweede drip tip
reserve onderdelen

 

Twijfelt u of dit product geschikt is voor u? Heeft u wellicht hulp nodig bij het bouwen van uw eerste atomizer?  Neem dan contact op met ons. Hier vindt u onze contactgegevens.

 

Veiligheidswaarschuwing

Deze verdamper is bedoeld voor ervaren dampers. U dient namelijk zelf de coil op het bouw-deck te plaatsen. We raden u sterk aan om de coil te controleren op een gereguleerd apparaat. Verder kan deze tank gebruik maken van coils met een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken.

 

Extra informatie

Merk

Indeling verdampers

, , , , ,

Diameter

Bouw deck

Kleur

, ,

Vragen over de Oumier WASP Nano MTL RTA

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?