Verzending & bezorging

We verzenden naar het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Aruba, Bonaire, Saint Eustatius and Saba, Curaçao, Saint Martin (Dutch part) en Suriname.

Alle bestellingen ontvangen op een werkdag en betaald met iDeal, PayPal, credit card (ook mogelijk via PayPal) of iDeal worden zo spoedig mogelijk verpakt en verzonden.

Bestellingen die met bankoverschrijving betaald zijn worden op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van uw betaling verwerkt.

De gemiddelde bezorgtijd binnen Europa is 1-2 werkdagen. De gemiddelde bezorgtijd buiten Europa is 10 werkdagen. De bezorgtijd kan soms langer duren door grote aantallen van bestellingen, hoofdzakelijk rond de feestdagen.

Om alle bestellingen zo snel mogelijk te laten bezorgen, maken we voorlopig gebruik van verschillende bezorgopties, inclusief avondbezorging. Mocht u GEEN gebruik willen maken van avondbezorging, kunt u dat aangeven als “Opmerking” bij het afronden van uw bestelling.

Mocht de bestelling na 10 dagen nog niet zijn bezorgd of mocht de bestelling beschadigd zijn, neemt u dan alstublieft contact met ons op door een e-mail te sturen aan [email protected]

Binnen Europa zijn onze verzendkosten 4,95 euro. Bestellingen boven de 30 euro worden gratis verzonden.

Buiten Europa brengen we 30 euro in rekening. Voor grotere bestellingen kunt u contact met ons opnemen voor een speciaal tarief.

Als u ziet of vermoedt dat met het pakket is geknoeid, dan vragen wij u om dat schriftelijk kenbaar te maken aan ons zodat we een klacht bij de vervoerder kunnen neerleggen.Als u ziet of vermoedt dat met het pakket is geknoeid, dan vragen wij u om dat schriftelijk kenbaar te maken aan ons zodat we een klacht bij de vervoerder kunnen neerleggen.