Verzending & bezorging

Wanneer wordt mijn bestelling verwerkt?

Alle bestellingen ontvangen op een werkdag en betaald met PayPal, credit card (ook mogelijk via PayPal) of iDeal voor 16.00 uur worden dezelfde dag verpakt en verzonden.

Bestellingen die met bankoverschrijving betaald zijn worden op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van uw betaling verwerkt.

Bestellingen die na 16.00 uur, op vrijdag of op een dag voor een feestdag binnenkomen zullen de eerst volgende werkdag behandeld worden.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

De gemiddelde bezorgtijd binnen Europa is 1-2 werkdagen. De gemiddelde bezorgtijd buiten Europa is 10 werkdagen. De bezorgtijd kan soms langer duren door grote aantallen van bestellingen, hoofdzakelijk rond de feestdagen.

Mocht de bestelling na 10 dagen nog niet zijn bezorgd of mocht de bestelling beschadigd zijn, neemt u dan alstublieft contact met ons op door een e-mail te sturen aan [email protected].

Is mijn bestelling gelukt?

Als u langer dan 45 minuten geleden besteld hebt en u hebt geen bevestiging ontvangen en er staat ook niets in uw account, neem dan contact met ons op.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Europa zijn onze verzendkosten 4,95 euro. Bestellingen boven de 20 euro worden gratis verzonden.

Buiten Europa brengen we 20 euro in rekening. Voor grotere bestellingen kunt u contact met ons opnemen voor een speciaal tarief.

Wat kan ik doen als ik vermoed dat mijn pakket geopend is geweest?

Als u ziet of vermoedt dat met het pakket is geknoeid, dan vragen wij u om dat schriftelijk kenbaar te maken aan ons zodat we een klacht bij de vervoerder kunnen neerleggen.

Naar welke landen verzenden jullie?

We verzenden naar Nederland en het Verenigd Koninkrijk en naar alle landen buiten Europa.